HEMMA! :D

Tjenare!
Nu e jag hemma efter 3 veckors semester med familjen öland och gotland har shoppat massor och haft det kul saknar jonna och lina mer och mer förjävligt... nu packar jag upp och tvättar det tråkigaste med att komma hem, men allt blir bra snart imorgon ska jag till grönan med Pandu har saknat henne sååå!
Jag har sätt att min statistik inte har varit så bra när jag har varit borta men jag hoppas på att det går uppåt nu länka gärna min blogg och tipsa era kompisar då blir jag glad =) jag vet att endel av er redan gör det men fortsätt gärna :) Nästa vecka ska jag träffa Emily, brorsan, Wiggo, Belle och kanske Tobbe om han e där har saknat dom så mycket hahah jag saknar alla men jag har inte kunnat träffa alla på semestern och sen har jag varit borta men nu har jag en fråga till er:

Vad vill ni se mer av bloggen???

* Bilder
* Musik
* Text
* Allt 
* Annat

Kommentera det här inlägget och skriv snälla det e bra att veta :) på "Annat" skriv vad det är då :D <33

Friidrottanhuss! ♥


vääääldigt kort inlägg....den här låten påminner mig så mycket om sportscamp saknar alla där så himla mycket! <333

Visby

Hej!

Idag gick jag och mamma in till Visby för att shoppa.
Jag hittade lite kläder: mjukisbyxor som det står gotland på, en t-shirt, vita jeans.
Jag försökte hitta alla Twilight böckerna eftersom att jag bara har sätt filmerna och nästan alla jag känner som har läst dom säger att böckerna e bättre än filmerna, men dom hade alla utom den första,,,,
Är rätt förbannad för det men aja det finns väl hemma i Å-berga..
Glömde nästan men mamma köpte faktist karameller till mig också.

Friidrottanhuss! ♥


Böda :¨(

Hej igår åkte jag ifrån öland (böda) saknar det mycket det e så roligt där saknar jonna och lina väldigt mycke... vi hade så kul, jag och jonna ses nog om två veckor på för hon e i jämtland i 2 veckor och jag har åkt till gotland nu -.- och e här till tors sen kommer jag hem på fredag men lina kommer jag inte träffa för än nästa år om min familj åker till böda såklart men jag hoppas eftersom att vi har varit där i 2 år nu så då tror jag att vi åker dit men lina åker dit varje år. nu sitter jag i husvagnen på gotland och tråkar det e skit trist och imorgon ska vi åka till pippi land jippi!!!! -.- aja ska iallafall få shoppa någon dag :D bloggar mer när jag kommer hem för det e svårt att komma in på datan här :P

Friidrottanhuss!


det var den ända bilden som lina tittade fram på :// <333


Hej :D

Hej hej jag har bloggat rätt dåligt den senaste tiden.. e kvar på öland (böda) har det bra här på söndag åker vi till gotland och e där i 4 dagar sen hem. Har spelat mini golf ätit god mat spelat lazerdome, badat åkt trampbåt med mer igår fick jag feber och mådde inte så bra "// men nu har jag ingen feber kvar är mest förskyld just nu så imorgon ska nog jag och jonna åka ring efter båt och senare idag ska jag och mamma åka till "Valles" som dom säger lilla ullared hahah det ska bli najs ska väl shoppa loss dåe!

Friidrottanhuss!

hejdååå skärg...

Hej hej! idag typ nu så ska vi åka till Böda (öland) med jonnas familj och hennes kusiner fast dom kom dit idag så kommer vi inatt det ska bli fett najs ska försöka få med jonna på laserdome hon e lite osäker på om hon ska köra det i år på campingen eftersom att hennes tand gick av förra året så den blev halv :S men aja jag e borta i 2 veckor jag tar med mig datan men kan inte sitta vid den jämt så minder bloggniiiing! 
hejdå alla kommer sakna er! 
BÖDA KRONOCAMPING HÄR KOMMER JAG! 
Juste glömde skriva att igår så var jag och hälsade på lilla söta Belle :D hon var jätte söööt och Wiggo var lika söt och busig som vanligt Tobbe var också där fast han skulle till sin pappa sen.

Friidrottanhuss!

 
en tävling som var i Eskilstuna för ett tag sen

saknar er enooormt!!!! glömmer aldrig SSC 10

Förlåt!!!!!

Hej
förlåt för att jag inte har bloggat men det blir så på sommarn... jag har kommit hem från Ssc (Stadium Sports Camp) skiiiiit kul!!!! saknar alla förjävligt mycket! <3333333 idag vid 20.00 kom min älskade försenade brorsdotter är nu faster till 2,5 kan man säga älskar er så mycket kommer alltid göra det jag finns för er Patrik, Emily och era underbara barn Tobias, Wiggo och lilla Belle. När jag kom hem från ssc så hade min nya mobil kommit äääääääntligen :D är jätte nöjd med den, imorgon ska jag, mamma, wilma, jonna och jonnas mamma åka bil in till stan och cykla runt och äta lunch sen till slottet och kolla på Viktorias klänning, smycken osv jag tycker inte att det värkar jätte kul men vi får se jag har ju jonna så det blir nog bra :) hahah jag måste bara berätta en rolig grej för igår "morse" kl 13.00 vaknar jag av att Jonna min granne/bästavän står i mitt rum vid min säng och säger GOD MORGON FANNY! jag blir ju skit rädd!!! för jonna hade inte sovit hos mig så hon hade bara gått en till mig för att väcka mig hahah det var en läskig syn diräckt när man vaknade hihi äslakr dig jonna du e som du e och kommer alltid vara samma Jonna Johansson! Idag har jag varit med Jonna och Philip sen åkte jag och mamma till Bromma för att hälsa på min nya syssling det kommer ju ungar hela tiden hahah kul han var jätte sööt moiz heter han <333
                             
söta lilla Belle vill träffa dig nuuuu!!!!


Friidrottanhuss!  

RSS 2.0